Nieuws

Geplaatst op:
image description

Snel, droog én groen van A naar B met de Carver

Samen de zorg echt anders. Dat betekent ook: duurzaam werken – met het oog op de toekomst. Daarom maakt Aafje wijkverpleging sinds kort gebruik van de Carver: een 100% elektrisch vervoermiddel op groene stroom.

Lees verder
image description

De kracht van de sloop

Manager zorg en behandeling Mirella van Deursen bij Aafje vertelt hoe ze de verbouwing ervaart: “De bewoners en de Aafje-collega’s hebben echt maar kleine dingen nodig om het beste uit de dag te halen.

Lees verder
image description

Aafje thuiszorg wordt Aafje wijkverpleging

De zorgvraag verandert, en wij veranderen mee. Hoe we dat doen? Door nog meer te focussen op werken vanuit én met de wijk: Aafje thuiszorg wordt Aafje wijkverpleging.

Lees verder
image description

ZorgCoöperatie Drechtsteden van start

Een toekomstbestendig en breed zorg- en welzijnsaanbod voor ouderen in de Drechtsteden. Dat is het doel van de samenwerking tussen Aafje, De Blije Borgh, De Merwelanden en PZC Dordrecht. Vanaf nu gaat ZorgCoöperatie Drechtsteden ook echt aan de slag.

Lees verder
image description

Staatssecretaris Vicky Maeijer op werkbezoek bij Aafje

Vandaag bracht staatssecretaris Langdurige en Maatschappelijke Zorg, Vicky Maeijer, een werkbezoek aan Aafje. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de ouderenzorg en de belangrijke opgave waar we voor staan.

Lees verder
image description

BedSense op locatie ‘t Ronde Sant: meer rust voor de zorg en meer uitrusten voor de bewoner

Op Aafje-locatie ‘t Ronde Sant hoeven onze collega’s geen extra rondes meer te lopen. Vanaf nu werken we daar met de zorginnovatie BedSense van MomoMedical: een bedsensor waarmee we in één oogopslag zien wie er aandacht nodig heeft.

Lees verder